© AFP

Real Madrid kan in Europese Supercup niet rekenen op Ronaldo

Cristiano Ronaldo zal op 9 augustus niet aantreden in de Europese supercup tegen FC Sevilla in het Noorse Trondheim. De Portugese superster kampt nog met een blessure aan de linkerknie die hij opliep in de finale van het EK tegen gastland Frankrijk. Dat kondigde Ronaldo zaterdag zelf aan vanop zijn thuiseiland Madeira.

“Mijn aanwezigheid in de finale tegen Sevilla is compleet uitgesloten”, verklaarde Ronaldo, die nog niet terugkeerde op training bij Real Madrid. De 31-jarige Portugees antwoordde op vragen van journalisten tijdens een bezoek aan zijn nieuwe museum in Funchal, de hoofdstad van zijn geboorteplaats Madeira.

De aanvoerder van de Portugese nationale ploeg stelde zijn fans maandag al gerust in een video op de sociale media over de ernst van zijn blessure. Ronaldo zei “zich goed te voelen” en dat hij “veel sterker terug zal keren.”

Ronaldo arriveerde vrijdag op Madeira om zijn allereerste hotel te openen dat zijn naam draagt. Hij is ook van plan om nog drie hotels te openen in Lissabon, Madrid en New York. De president van Madeira, Miguel Albuquerque, maakte van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat ook de luchthaven van het eiland de naam van Cristiano Ronaldo zal krijgen.

Ronaldo bezocht ook het CR7-museum in Funchal:

© AFP

© AFP

© AFP

© AFP

© AFP

© AFP

© AFP

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer