Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Sous-vide koken wordt steeds populairder: koken uit zakjes maar dan gezond

ReceptTien jaar na de introductie van sous-vide-apparaten voor thuiskoks lijkt deze gaartechniek steeds meer terrein te winnen. Voordelen van sous-vide koken? Het is gezond, precies én smaakvol.

3 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Inderdaad Hans... die bedenking maak ik me ook... We mogen geen plastic boodschappentasjes meer hergebruiken als pedaalemmerzak... We moeten wel in naam van de smaak en 'gezondheid' dikkere plastic gaan gebruiken...
  • Ria Bakker

    5 jaar geleden
    Met de reactie van dhr. Schoen ben ik het mbt dat plastic wel eens, maar helaas weer dat "dwingende" diervrij.....dat maak ik zelf uit. Ondanks de plastic ga ik me toch eens inlezen
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Goed bezig, nu we overal plastic willen bannen en er meer gezondere alternatieven worden aangeboden gaan we weer troep aanmoedigen? Wat met die ziekmakende plastic BPA of weekmakers in het plastic zelf die vrijkomt bij het opwarmen? Gaan we effe vergeten, niet? En weer die zuivel, olie en vlees en extra energie en tijdverspilling? Terwijl je zo makkelijk en lekker echt gezond diervrij eten kan bereiden in nog geen half uurtje!