Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook ex-Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck opgepakt

Belgisch voetbalIn het dossier rond spelersmakelaar Christophe Henrotay is vanochtend voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck opgepakt voor verhoor. Dat bevestigen betrouwbare bronnen aan onze redactie. Het onderzoek staat los van Operatie Propere Handen. Dat Van Holsbeeck opgepakt is, heeft te maken met de inval in de burelen van Anderlecht van april dit jaar.

164 reacties

  • Gil Groenewijn

    5 jaar geleden
    En alle ' voetbalfans' willen wel dat de beste - lees - duurste spelers naar hun club komen, vinden de lonen van die kerels nooit buitensporig hoog, blijven veel entree betalen maar dat die mannen van de clubs dan eens meer dan eens de verkeerde stappen zetten om dat alles te bereiken , wordt dan op veel kritiek onthaalt. Wordt een wakker zeg en zie de samenhang ...
  • Erwin De Mulder

    5 jaar geleden
    En wie maakt al die smeerlapperij mogelijk?Inderdaad de sponsors! Al over dergelijke wantoestanden in het vrouwenvoetbal gehoord?Nee en weet u hoe dat komt?Omdat er geen of zeer weinig geld rolt.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Inderdaad Foubert wij eten één voor u niet betaalbare gezonde bouillabaise terwijl jullie het moeten stellen met een onnozele worst met zeer veel zuurkool. Vandaar die godganse stank hele dagen als ter een mauveke gepasseerd is. Bhrrrr…..
  • Jan

    5 jaar geleden
    De financiële beerput die profvoetbal heet.
  • Eduard Deflandre

    5 jaar geleden
    Beste Jurgen, al wil zeggen : zelfs in die omstandigheden, daarom niet permanent. Duidelijk grote talenkenner.