Twee bemiddelaars moeten het sociaal overleg bij Proximus zien recht te trekken. Nadat CEO Dominique Leroy haar vertrek aankondigde, is de sfeer erg gespannen in het bedrijf.
Volledig scherm
Twee bemiddelaars moeten het sociaal overleg bij Proximus zien recht te trekken. Nadat CEO Dominique Leroy haar vertrek aankondigde, is de sfeer erg gespannen in het bedrijf. © REUTERS

Sfeer blijft gespannen bij Proximus: opnieuw spontane acties

Bij Proximus zijn opnieuw spontane stakingsacties uitgebroken. De sfeer in het telecombedrijf is erg gespannen sinds CEO Dominique Leroy haar vertrek naar sectorgenoot KPN aankondigde.

14 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    En wat als ze gwacht had om haar aandelen te verkopen tot KPN een tweede overnamebod uitbracht? Dan stijgen de aandelen meestal met minimum een 25 procentjes?
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Als er nu geen acties komen die vrouw heeft ze goed ingepeperd en dan nog flink kassa geklopt met de aandelen je moet maar kunnen.
  • Dennis Andersen

    5 jaar geleden
    De enigen die voor zever zorgen zijn de vakbonden door de mensen hun kop op te maken met onvolledige of verdraaide info, Het merendeel zit er niet eens mee in dat de CEO vertrekt want ze hebben er nooit contact mee. Zo maken vakbonden een bedrijf kapot!
  • Carl Vangenechten

    5 jaar geleden
    Hou toch op met illegale stakingen te verkopen als spontane acties. Ze zijn dus strafbaar en ze kosten de bedrijven pakken geld. Bij Proximus is er protest omdat de CEO het bedrijf te veel geld heeft gekost. Om dat verlies goed te maken gaan de vakbonden dan staken. Welke rekenkunde hanteren ze bij de vakbond?
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Hoe(zo) "spontaan" ? Glazen plafonds breken, plafonds verhogen en het voet- en werkvolk dat langs alle kanten (voor politieke, vakbond, partij en zuil doeleinden) voorgelogen wordt. ...en de blauw- en gauwdieven die (geduldig) op vinkenslag liggen om weer iets goedkoop in te pikken (privatiseren met dure woorden)