getty
Volledig scherm
© getty

Python van vier meter bewaakt cannabisplantage in appartement, vijf brandweermannen nodig om slang te vangen

De politie van de zone Grâce-Hollogne/Awans, in de provincie Luik, kwam dinsdag tijdens een huiszoeking voor een opmerkelijke verrassing te staan. Bij de ontmanteling van een cannabisplantage spotten ze plots een python die rond kroop in een appartement. Er moesten vijf brandweermannen ter plaatse komen om de vier meter lange en 50 kilo zware slang te vangen.

5 reacties

  • mario vermeersch

    5 jaar geleden
    ze spreken hier over een heuse cannabisplantage van ocharme 10 plantjes,en het was dan nog voor zijn eigen gebruik.
  • Ryan Verheyden

    5 jaar geleden
    Jacques philips ik ben ook een slangen houder en ik zorg er zeer goed voor. En de slangen dat ik hou werden geboren in gevangenschap. Als je ze zou vrijlaten zouden ze niet lang overleven zonder hulp. Ik ben er wel mee akkoord dat die python niet in een goeie omgeving werd gehouden.
  • jacques philips

    5 jaar geleden
    Slangen bezitters zwaar straffen die beesten horen hier niet thuis of zou ik zeggen de beesten die hier slangen houden horen hier niet thuis en verhuizen best naar de brousse
  • Jeroen-Cindy De Vries-Sikora

    5 jaar geleden
    Een enorme cannabisplantage van 10 plantjes ocharme maw die "Birmese python" zal wel n pasgeboren hazelworm geweest zijn. Hebben jullie echt nix beters te doen? Nee, een pedofiel mag wel een kind de benen opentrekken op een volle bus en "riskeert" tja eerlijk gezegd helemaal nix maar oooöo jee pas op voor een jointje hoor want de wereld gaat ten onder! Hypocriete nest, ze zouden het beter onrecht noemen ipv gerecht..
  • Johan Van Eynde

    5 jaar geleden
    In Zuid-Afrika laten juweliers hun etalages door cobra’s en mamba’s bewaken.