De beroemde Champs-Élysées in Parijs
Volledig scherm
De beroemde Champs-Élysées in Parijs © Getty Images

“Horloge werd van pols gerukt nabij Champs-Élysées, daarna moest ik klappen incasseren”

Wie een peperduur polshorloge bezit en een citytrip naar Parijs plant, let maar beter op. De diefstal van uurwerken van luxemerken is een ware plaag in de lichtstad. Sinds begin dit jaar zijn er al 71 slachtoffers en de daders gaan driest te werk. Dat schrijft Le Parisien.

13 reacties

  • raf janssens

    5 jaar geleden
    jaren terug in keulen zelfde verhaal .we wilden s avonds nog wat gaan wandelen en de hotel bediende hield ons tegen en vroeg ons beleefd om bepaalde zaken op de hotel kamer te laten en zelfs andere schoenen aan te doen dan de nike die we aan hadden .want anders was hij er 99% zeker van dat we bestolen zouden worden .en aan het station moesten we zo wie zo zeker weg blijven wat dat was levens gevaarlijk .hebben we dan wijselijk gedaan .
  • Angelo De vie

    5 jaar geleden
    Wat een bende hier zeg! Dat moet je zelf toch weten met welke juwelen je rondloopt??? Een Rolex of wat dan ook, je blijft van andermans spullen af! Is al ver gekomen dat jullie plooien naar dat straatjesgoed!
  • Sophie Bellens

    5 jaar geleden
    Al heeft die man een horloge van300 000€ aan dan blijf je daar nog met je fikken af!
  • Ronny Thijssen

    5 jaar geleden
    Peter Janssens dus omdat ik een dure horloge heb, maar iemand die zomaar afpakken. Waar heb jij dit geleerd? Van andermans spullen blijf je af. Zo simpel is dat.
  • Jean-Luc BARRA

    5 jaar geleden
    Gebeurd tientallen keren per dag in PARIJS maar lobby van bankiers, juweliers en politici beletten de politie hun werk te doen of ruchtbaarheid te geven aan deze ellende.