Herman Van Holsbeeck.
Volledig scherm
Herman Van Holsbeeck. © Photo News

Van Holsbeeck: 8 titels met Anderlecht, maar toch bitter vertrek

Belgisch voetbalHerman Van Holsbeeck werd deze ochtend opgepakt in het dossier rond spelersmakelaar Christophe Henrotay. De nu 64-jarige Van Holsbeeck raakte vooral bekend door zijn rol als manager bij Anderlecht, maar in 2018 kwam er een einde aan de samenwerking. Tegenwoordig is Van Holsbeeck spelersmakelaar.

7 reacties

  • frank veus

    5 jaar geleden
    HVH heeft elke ploeg waar hij passeerde de clubs met grote schulden tot zelfs faillisementen aangesmeerd . Stukje loser dat op die manier zelf heel rijk is geworden . Definitief verbod geven om zich nog ergens op voetbal gebied te begeven . Niet gaan kijken laat staan een postje krijgen in een club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • eddy ceulemans

    5 jaar geleden
    Wim Helsen je hebt groot gelijk : hij heeft bij RWDM Lierse en Anderlecht 3 puinhopen achtergelaten. Bij Anderlecht op 15 jaar 120 transfers waarvan er slechts een 12tal als gelukt kunnen bestempeld worden. Dus meer dan 100 spelers gehaald waarvan je je kan afvragen wat ze in godsnaam bij Anderlecht kwamen doen... kreeg Herman misschien een procentje als hij deze Sjarels het mauve shirt liet aantrekken ?
  • Pierre Jacobs

    5 jaar geleden
    Een slechte inkomen de transfert overprijzen is eenvoudiger dan een meerprijs realiseren voor een zeer goede speler, vergelijk de prijs Stanciu middelmatig slecht tov Boussoufa meer dan goed.
  • Guy Chaves Daguilar

    5 jaar geleden
    Juist Carina! R. vdStock was een naïeveling die zich volledig verlaten heeft op een louche type die easy money wilde verdienen. Het scoutingnetwerk en de lokale contacten die er in het begin wel nog waren, zijn helemaal verloren gegaan onder hun bewind. Van Holsbeeck werd met de dag luier, waardoor de club de voeling met de spelersmarkt in diverse landen compleet kwijt was/is. Er zit nu niks anders op dan op de jeugd te rekenen aangevuld met wat vedetten om vanaf 0 te herbeginnen: tabula rasa!
  • wim helsen

    5 jaar geleden
    Carrière van Van Holsbeeck ... RWDM .. failliet, Lierse ... failliet, Anderlecht... failliet ... kweet ni ze maar in de privé vind deze persoon nooit geen werk meer ..