Trump heeft nog geen handtekening gezet onder de voorstellen, zeggen ingewijden.
Volledig scherm
Trump heeft nog geen handtekening gezet onder de voorstellen, zeggen ingewijden. © AP

Handelsoorlog VS - China: “Gesprekken over interim-handelsdeal”

EconomieAdviseurs van de Amerikaanse president Donald Trump hebben gepraat over een interim-handelsdeal tussen de Verenigde Staten en China. Daarbij zouden importtarieven op Chinese goederen uitgesteld kunnen worden en in bepaalde gevallen zelfs ongedaan gemaakt. Dat melden bronnen bij het Witte Huis aan persbureau Bloomberg.

4 reacties

  • Bart Verbeeck

    5 jaar geleden
    Trump stratégie om herverkozen te worden. Ik lever nu een mini akkoord af om wall street gerust te stellen. Niet vergeten dat Amerikanen leven in schulden en zonder spaargeld. Vele hebben hun welvaart reserves op wall street. Maar na de verkiezingen zal ik de greatest deal ever met China maken.... En misschien gelooft de kiezers dat nog ook.
  • luc dierick

    5 jaar geleden
    dierick luc wat is een werkloze Amerikaan als hij niet in staat is de goedkope brol van de chinezen te kopen Beter een werkende Amerikaan en een beter en duurder product te kopen in eigen land Onvoorstelbaar hoeveel naieve mensen op deze aardbol rondlopen zijn bedoeling is uitsluitend werk terughalen naar Amerika wat niet in goede aarde valt bij Europa Go D Go
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Hij zou zijn ziel verkopen om toch maar herkozen te worden. Als hij dan evenveel bereikt als nu zal het weer gebakken lucht zijn. Nog geen enkel akkoord, buiten Mexico, ondanks alle dreigingen en sancties. Alles is alleen wankeler geworden. Zien de Amerikanen dat nu zelf niet? Noord-Korea lacht met hem en lanceert raketten naar believen. Iran versnelt zijn atoom program dank zij "de beste president ooit. Hij heeft alleen Poetin als vriend en Saoedi en Israël als bondgenoot.
  • Patrick Heyvaert

    5 jaar geleden
    Als Trump wil herkozen worden, zal hij toegevingen moeten doen. Nadat hij herkozen is doet hij wat hij wilt natuurlijk. Ik vrees daarom het ergste, als hij herkozen wordt.