NYE COUNTY SHERIFF'S OFFICE
Volledig scherm
© NYE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Nederlandse Youtubers gearresteerd bij Area 51: "Maar we waren niet van plan het terrein te bestormen”

ShowbizzTwee Nederlandse YouTubers die dinsdag werden gearresteerd bij het zwaar beveiligde Area 51 in Nevada zitten nog altijd vast. De 21-jarige Govert Sweep denkt dat ze hem en de 20-jarige Ties Granzier nog niet willen vrijlaten omdat ze hebben gezegd dat ze YouTubers zijn, zegt hij vanuit de politiecel in gesprek met de lokale zender KTNV.

6 reacties

  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Als er ergens in bewoond gebied opgepakt zijn zal de straf nog al mee vallen. Zijn ze in gebied tientallen km in de woestijn is dat een ander verhaal .maar gezien het een hele busrit is van de eerste wachtpost tot de base zullen ze er toch nooit geraakt hebben zonder opgepakt te zijn geweest. En zou hun actie gewoon dom zijn geweest.
  • Rob Hoek

    5 jaar geleden
    Die twee denken werkelijk dat zij met een korte straf mee wegkomen. Het zal mij niet verbazen dat die twee aangeklaagd worden van spionage en velen jaren de bak in moeten. Je gaat niet zo maar even naar Area 51 toe om daar ff te filmen. Het wordt daar zeer streng bewaakt/ Geloof me maar ze zijn daar nog niet klaar mee.
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Blijkbaar niet van de slimsten.
  • peter bas

    5 jaar geleden
    Met alle respect gezegd maar als er een groep is die het terrein zou willen bestormen omdat ze ze niet kunnen tegen houden met zoveel. Denk ik dat ze dat zwaar zullen bekopen. Onderschat dat daar niet. Zou een serieuze inschattingsfout zijn
  • Patrick Roels

    5 jaar geleden
    Tja altijd als het mis loopt waren ze het niet van plan wees dan ook groot en straf in het dragen van je straf