Michel Kenis en Roos Dirckinck uit Balen moesten hun vakantie noodgedwongen vroegtijdig afbreken.
Volledig scherm
Michel Kenis en Roos Dirckinck uit Balen moesten hun vakantie noodgedwongen vroegtijdig afbreken. © HLN

Gestolen mobilhome van Belgische toeristen in Italië teruggevonden

BuitenlandDe mobilhome van Belgische toeristen die afgelopen weekend nabij Napels werd gestolen terwijl de eigenaars op een terrasje zaten, is teruggevonden. “We zijn enorm blij”, zegt Naomi, de dochter van eigenaars Michel en Roos uit Balen. Het voertuig was heel herkenbaar, met grote stickers van Club Brugge, maar die hebben de dieven verwijderd.

55 reacties

  • Diana De Wit

    5 jaar geleden
    Zwijg nu eens over die stickers aub!!!! Maar wees blij voor die mensen dat hun mobilhome terecht is!!!! Ik ben heel blij voor hen!!!
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    In Italië wordt je al 50 jaar lang bestolen als je niet oplet. Bij een vriend werd er in 1968 alles uit zijn auto geroofd toen die op slot vóór zijn hotel stond en er zelfs geen inbraaksporen werden gevonden.
  • patrick geerinck

    5 jaar geleden
    pff alemaal storm in een glas water als ge noch wat geduld had kon ge hem terugkopen op automarkten in polen ukraine of de balkan politiediensten weten dat maar er word bitter weinig aan gedaan.
  • Gerd Peeters

    5 jaar geleden
    Ik hoop voor jullie dat hij niet gestript is, en inderdaad, een tracker kan je helpen om te weten waar hij zich bevind.
  • Gilbert De Meyer

    5 jaar geleden
    alarm zetten dat is het eerste , en iedereen kan het volgende doen, en het kost niets of beter weinig , zet gewoon op een plaats die jij alleen weet een stromm onderbreker, ze krijgen hem nooit gestart.