Renault K-ZE.
Volledig scherm
Renault K-ZE. © Renault

Renault: “Binnen vijf jaar elektrische auto van 10.000 euro”

Renault doet niet mee met het ontwikkelen van “elektrische auto's die niemand kan betalen”. Het Franse merk wil binnen vijf jaar met een EV (voiture électrique) komen die ongeveer 10.000 euro kost.

55 reacties

  • Vandaele jiji

    5 jaar geleden
    Dus Renault kan een wagen verkopen met bereik van 250km in china (met winst) voor 7800€ ? Wat let hen dat hier in de markt te zetten? Haja, wij europese geld ezels moeten minstens 30000€ neertellen voor hetzelfde... Soit... liever dat de chinezen electrisch rijden , ze zijn met meer.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Waar je 10.000 meter ver mee kunt.
  • Geert Tamsyn

    5 jaar geleden
    Audi CEO Bram Schot in een interview dd. 21/06/19: "Schot denkt dat 25 procent van de Audi-verkopen in 2025 een elektrische auto zullen zijn. De Audi-baas is van mening dat waterstof op dit moment geen alternatief is voor een accu-auto. De infrastructuur van waterstofstations loopt bijvoorbeeld mijlenver achter in vergelijking met alle laadstations die overal in Europa gebouwd worden." (bron: autoblog.nl)
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    In Nederland, eerste huis volledig op waterstof dat het zelf aanmaakt, dank zij een Vlaamse firma. De Chinezen en Japanners gaan geen energie in stoppen in iets dat geen kans op slagen heeft????? Zelfs Audi begint met waterstof.
  • edgard gielis

    5 jaar geleden
    schoon wagentje als u voor die prijs kan leveren