Tom Waes reageert op cynische opmerkingen over euthanasie Marieke Vervoort: “In 2015 heeft ze dat gezegd en dan moet dat precies meteen gebeuren”

TVNadert het einde van rolstoelatlete Marieke Vervoort? De 40-jarige “Wielemie” strijdt al jaren tegen een ongeneeslijke spieraandoening. “De pijn wordt ondraaglijkheid.” Om haar laatste wens in vervulling te laten gaan, sprak ze goede vriend Tom Waes aan: racen op het Circuit van Zolder in een Lamborghini. 

15 reacties

  • Francis smet

    5 jaar geleden
    Tom, erg wat Wielemie meemaakt, maar is het echt nodig om alles in het breed uit te smeren op TV of andere mediakanalen. Telkens als ze iets mag of kan doen, komt het in beeld. Er zijn nog mensen die in een toestand verkeren die niet meer omkeerbaar is, en die ook hun euthanasie al op papier hebben gezet. Het verschil is dat deze mensen hier geen aandacht mee zoeken, die hebben ook geen bucketlist, omdat ze gewoon de mogelijkheid niet hebben of hun gezondheid het niet meer toelaat. Sterkte !
  • EDDY VAN LANDEGHEM

    5 jaar geleden
    Sorry , maar dit zegt ze al zeker 10 jaar!
  • rita thoen

    5 jaar geleden
    Dit was wat dat betreft een ondermaatse uitzending, de manier waarop de vragen gesteld werden, waren beschamend en kinderachtig.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Wielemie heeft me ooit op het hart getrapt. Ze sprak in Humo over bejaarden "bah, vieze pampers" enz. Zal ik nooit vergeten. Nooit. Sindsdien heb ik geen respect meer voor haar, zij heeft het ook niet voor andere kwetsbare mensen.
  • pascale de meersman

    5 jaar geleden
    Vervoort is een aandachttrekker. Kan begrijpen dat iemand euthanasie wil, maar hou dt uit de media. Ze maakt zich ronduit belachelijk. Zielig en oneerbiedig voor mensen die ECHT eutanasie vragen en verdienen.