Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © Politie Brussel-Noord

Meer dan 638 wapens in beslag genomen bij huiszoekingen in heel België en 51 arrestaties

Bij huiszoekingen in het hele land zijn de voorbije dagen meer dan 638 wapens in beslag genomen. 205 personen werden meegenomen voor verhoor en 51 mensen werden van hun vrijheid beroofd. Ook konden de politiediensten enkele kilo's verdovende middelen en twee cannabisplantages in beslag nemen. Dat meldt het federaal parket, dat de actie coördineerde. 

41 reacties

  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    indien dit effectief om moderne wapens, illegaal dan nog ,gaat,is dit positief nieuws. dergelijke netwerken zorgen ervoor dat criminelen bevoorraad worden. ik hoop dat het weer niet de zoveelste verzamelaars van rommel van ww1 en ww2 gaan die wat oud ijzer liggen heen van bompa, want dat is weggesmeten tijd en moeite.
  • Rudi Goossens

    5 jaar geleden
    Ondertussen hebben ze het weer eens beloofd van het niet meer te doen en lopen ze alle 51 weer vrolijk vrij rond....
  • Cynthia Debeir

    5 jaar geleden
    In België gaat het zo, kleine boefjes van straat plukken en maanden vastzetten . Grote echte maffia en criminelen vrij laten na paar maanden , waarom...? Simpel , ....geld. Al wie miljoenen heeft kan doen en laten wat hij wil zolang je de juiste handen vult.
  • Patrick Mistiaen

    5 jaar geleden
    misschien angst voor een toekomstige opstand?
  • Gerrit Mangé

    5 jaar geleden
    Hoe hypocriet zijn we toch, wapens kan het milieu overal kopen, dit is slechts het topje van de ijsberg. En nu maar raden waar die radicale salafistische terroristen hun wapens vandaan halen.