Bij het huis van Anick Berghmans werd zo’n jaar geleden een Audi aangetroffen. Die Audi was vermoedelijk betrokken bij een plofkraak in Lommel.
Volledig scherm
Bij het huis van Anick Berghmans werd zo’n jaar geleden een Audi aangetroffen. Die Audi was vermoedelijk betrokken bij een plofkraak in Lommel. © photonews

Lommelse ex-schepen Anick Berghmans (sp.a) doorverwezen in dossier over plofkraken

De raadkamer in Hasselt heeft de 39-jarige Anick Berghmans, ex-schepen voor sp.a in Lommel, doorverwezen naar de correctionele rechtbank voor haar mogelijke betrokkenheid bij een plofkraak bij bpost in Lommel. Ook een man uit het Oost-Vlaamse Zele, die Berghmans in het uitgaansleven zou ontmoet hebben, en drie Nederlanders zijn doorverwezen.

8 reacties

  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    Waarom mogen die langs de achterzijde het gebouw betreden en verlaten ? Zijn die belangrijker dan een gewone werkmens dan...
  • Johny deman

    5 jaar geleden
    Ach, ik begrijp het wel. Ze staat gekend als niet van de snuggerste te zijn, en bovendien erg snel te bed te krijgen. Allicht werd ze verleid en deed ze onbezonnen mee uit kalverliefde.
  • Wesley Kenis

    5 jaar geleden
    Moet er nog meer bewijs zijn waar het de socialisten om draait: nu ze geen geld meer krijgen pakken ze het gewoon....al ooit gehoord dat extreem rechts dit soort praktijken stelt???? Enkel "beschuldigen" van racisme maar nog geen enkele veroordeling....wie doet beter????
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    En steeds is dezelfde partij betrokken bij zeer duistere zaakjes. Toeval? Neen, zou al teveel toeval zijn.
  • ETIENNE BOECKX

    5 jaar geleden
    De Audi stond weggestoken onder een zeil ? Er werden besmeurde bankbiljetten in die wagen gevonden ? Moet er nog meer belastend bewijs zijn ! Of zij of haar vriend of beiden zijn toch schuldig of draait hier ook al de molen van bescherming.