© BFM

Man ernstig gewond bij zware verkeersagressie, vermoedelijke betrokkene meldt zich aan

Een 36-jarige man raakte vrijdag ernstig gewond bij een vermoedelijk geval van zware verkeersagressie in Berchem. Na een discussie op de Grotesteenweg, aan de brug over de Antwerpse Ring, werd hij aangereden door een andere bestuurder. Die nam vervolgens de vlucht.

jtp

De aanleiding van de discussie rond 17 uur op de Mechelsebrug is nog niet gekend. “Volgens eerste verklaringen was er een discussie tussen twee bestuurders”, vertelt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “Eén van hen zou uitgestapt zijn waarop de andere hem en de deur van zijn wagen aanreed en de vlucht nam.” Het portier van de wagen brak af, twee andere wagens liepen ook schade op bij het ongeval.

Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend door een medisch team maar liep ernstige verwondingen op. Hij werd vervolgens zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer was vrijdagavond nog heel wat onduidelijkheid. Levensgevaar werd niet uitgesloten, zo klonk het.

In de vooravond meldde een man zich bij de politie van naburige politiezone HEKLA (Hove, Edegem, Kontich, Lint en Aartselaar). Het is niet duidelijk of het gaat over de dader van de vermoedelijke verkeersagressie. “We gaan luisteren naar zijn verklaringen”, meldt de politie.

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER