Dominique Leroy
Volledig scherm
Dominique Leroy © REUTERS

KPN praat aandeelhouders bij over benoeming Leroy: verloning kan oplopen tot meer dan 3 miljoen euro

KPN houdt op 28 oktober in Rotterdam een buitengewone aandeelhoudersvergadering om investeerders uitleg te geven over de voorgenomen benoeming van Dominique Leroy als nieuwe topvrouw. De verloning van Dominique Leroy bij het Nederlandse telecomconcern KPN kan dankzij allerlei bonussen overigens fors oplopen tot boven 3 miljoen euro.

6 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Bij Proximus kwam ze met haar bonussen er bij ook al aan 940.546 euro per jaar. En Stefaan De Cleck van de CD&V was van mening dat de CEO vergoedingen bij Proximus nog naar omhoog moesten. Misschien moet hij ook eens de laatste peiling en het resultaat van de CD&V bestuderen.
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    En daar draait het allemaal om, CEO's verlangen loyaliteit van hun personeel maar als ze kans zien om op een ander meer te verdienen zijn ze weg met 5G snelheid
  • Gaby Derden

    5 jaar geleden
    Zo een verloning werkelijk niet normaal, maar een creditnota van 50euro terug betalen dat is teveel gevraagd ! ( bron Radar nederlandse televisie). Maar als de prijzen voor de gebruikers normaal berekend zijn, is het toch niet mogelijk zulk een loon te betalen.
  • Rudy Van Daele

    5 jaar geleden
    Ze mogen ze hebben, en hopelijk komt ze later in België nergens meer aan den bak
  • Johan Vervaeck

    5 jaar geleden
    Ga m'n aandelen kpn zo vlug mogelijk wegcatapulteren, zo ver mogelijk en er niet meer aankomen. Veel geluk!