Herman Van Holsbeeck.
Volledig scherm
Herman Van Holsbeeck. © BELGA

Van Holsbeeck in verdenking gesteld van witwaspraktijken en valsheid in geschrifte

VoetbalVoormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck wordt vrijgelaten onder voorwaarden. Dat besliste onderzoeksrechter Michel Claise. Van Holsbeeck wordt in verdenking gesteld van witwaspraktijken en valsheid in geschrifte.

63 reacties

  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Coucke is het op aan het kuisen met die soort ze horen thuis achter de tralies en hun eigendommen verbeurd verklaren hoort erbij, het moet stoppen in die voetbalwereld waar zwart geld de hoofdrol speelt.Wie geeft daar nog een euro aan uit om naar voetbal gaan te zien?
  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Naar het vb van zijn sjoemelende bazen van den stock die ook de scheids moesten omkopen om hun palmares op te smukken.en dat voor een voetbalploegje.
  • Andre van deun

    5 jaar geleden
    @ jean pierre Tibermont. Ook zo in club Brugge, want die zijn nu plots heiliger dan de Paus, tot ze daar de beerput weer eens opentrekken. Och, het is overal het zelfde, daarom heb ik het voetbal voorgoed de rug toegekeerd. PS : was Standard supporter, dus................
  • Marc Grootaerdt

    5 jaar geleden
    Wat moet je nu nog geloven van die topclubs???? Is elke titel betaald geworden met zwart geld, met mooie reizen, met dure horloges, met nachtelijke feestjes met bijhorende prostituees...De voetbalsport verliest meer en meer van zijn geloofwaardigheid. Jammer dat malafide personen zich daar thuis voelen. De supporter is de dupe.
  • Steve Ragusin

    5 jaar geleden
    Als ik zie hoe Coucke hem destijds vlotjes aan de deur heeft gezet, doet mij vermoeden dat Coucke toch al indicaties of verdenkingen had omtrent Van Holsbeeck.