David Cameron en Boris Johnson
Volledig scherm
David Cameron en Boris Johnson © Photo News

Oud-premier Cameron hekelt koers Johnson: “Tweede referendum kan niet worden uitgesloten”

De voormalige Britse premier David Cameron heeft uitgehaald naar de koers van de huidige minister-president, Boris Johnson. De voormalige conservatieve leider maakt in de krant The Times duidelijk niet achter recente beslissingen van zijn oude rivaal te staan.

7 reacties

  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Cameron zal maar voor één ding herinnerd worden, zijn arrogantie want hij dacht het referendum op één been te winnen. Het zoveelste bewijs dat politici niet weten wat er onder de bevolking leeft.
  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Cameron was toch de organisator van het referendum. Blijkbaar zijn de Britten aan 't capituleren en maken ze binnenkort de knieval om er toch bij te mogen blijven. Zouden ze dan moeten doen betalen dat ze er van gapen. Die kunnen nu weg van dat triestig en armzalig Europa en ze gaan het nog laten liggen ook.
  • joachim albert

    5 jaar geleden
    @ Vera Bres, probleem is dat Brexit er gekomen is door een campagne die vooral leugens en halve waarheden heeft gebruikt om deze te bekomen. Nu de mensen beter geïnformeerd zijn, zou het referendum eerlijk kunnen verlopen, of mag dat niet? Ze zouden Farage en Johnson moeten veroordelen voor misleiding en oplichting. Toekomst van de jonge mensen in GB is ineens veel minder rooskleurig. U vindt dit ok? Schandalig en egoïstisch van oudere generatie en van corrupte politici.
  • Jens van den Broeck

    5 jaar geleden
    Voila, daar was het om te doen. 600 referendums organiseren, tot er ééntje stemt voor blijven in de EU. "Democratie" HAHAHA
  • eduard gerckens

    5 jaar geleden
    "het volk heeft gekozen" is eigenlijk niet waar. Er was een opkomst van omen bij de 50 %, en van die 50% heeft iets meer dan de helft gekozen om de EU te verlaten, dus ongeveer een kwart van de bevolking....