Didier Reynders
Volledig scherm
Didier Reynders © Photo News

Parket onderzoekt aantijgingen van corruptie tegen Didier Reynders

Het parket van Brussel voert een opsporingsonderzoek naar vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Didier Reynders (MR). Dat bevestigt het Brussels parket aan onze redactie. Het onderzoek is opgestart nadat een ex-geheim agent van de Staatsveiligheid in april naar de federale gerechtelijke politie is gestapt met een reeks aantijgingen van corruptie en witwassen tegen Reynders, die zegt geen weet te hebben van een onderzoek.

106 reacties

  • Rolande De Quanter

    5 jaar geleden
    Aantijgingen ontkennen en dat moeten wij geloven
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Ja natuurlijk zal hij dat ontkennen en nodige bewijzen laten verdwijnen. Weten de mensen wel hoeveel geld, huizen, appartementen en uiteraard ook macht die man gedurende jaren verzamelt heeft? Er is nooit door media hierover onderzoek geweest, waarom niet?.....
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Die ligt van die aanklacht toch.niet wakker! Federale doofpot staat al open.Kan moeilijk indenken dat de ministers elkaars gesjoemel niet weten. De ene kan de andere meesleuren. En wat met al die medewerkers die toch ook op de hoogte moeten zijn. Zulke zaken doe je niet op je ééntje achter je "werkuren".
  • Jos Spriet-Dewaele

    5 jaar geleden
    Heel het leven van een politieker hangt samen met daden van corruptie, fraude en het gewone volk bedotten Want ze weten dat alles wat ze doen toch in de doofpot terecht komt. Want onderzoeksrechters parket en politiekers zijn 1 pot nat
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Overal in depolitiek is corruptie alsook bij het rijker volk is corruptie En door door zullen wij in België nooit een fatsoenlijke begroting krijgen.