BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Verschillende dossiers ingediend bij Raad van State tegen nieuw Brussels metrostation

Bij de Raad van State zijn verschillende dossiers ingediend tegen de geplande uitbreiding van de Brusselse metro. Dat meldt Le Soir. Drie beroepen komen van buurtbewoners, een vierde van organisaties Inter-Environnement en l'Arau.

3 reacties

  • patrick duprez

    5 jaar geleden
    Ik vindt dat er moet inspraak zijn , maar het loopt een beetje uit de hand nu , er zal wel altijd iemand zijn die iets niet leuk vindt , daar zou een regelgeving moeten in komen . In andere landen gaat de ontwikkeling veel sneller hier wordt alles geblokkeerd door een paar enkelingen
  • Walter Van Criekinge

    5 jaar geleden
    Hier in België kan er niets meer gerealiseerd worden of er is een buurtcomité dat het tegenwerkt. Men wil beter openbaar vervoer, maar niet voor mijn deur. Hopeloos.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    In Londen zijn er op 80 meter diepte 5 gloednieuwe treinstations gebouwd die dagelijks 1 miljoen passagiers aankunnen. Ze maken deel uit van een nieuwe spoorlijn van 80 kilometer die onder de hoofdstad doorloopt. Hier willen we een klein metrostation bouwen en het is al boel en als ze ooit beginnen zal het lang duren. Brussel hoofdstad van Europa, wie had dat gedacht.