Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © photo_news

Twee agenten gewond bij gevecht in Namen

Gisterenavond zijn twee politieagenten gewond geraakt toen ze een gevecht probeerden te stoppen tijdens festiviteiten voor de Waalse feestdag in Namen. Vier jongeren zijn opgepakt, zo meldt het parket van Namen. 

3 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Ze moeten ze niet alleen oppakken maar ook een jaar in de bak en de gemaakte kosten betalen.
  • Luc Snykers

    5 jaar geleden
    Het wordt dringend tijd dat de agenten gevechtstechnieken en verdedigingstechnieken gaan volgen .Bijna bij iedere tussenkomst moet de politie de duimen leggen .Conditie eens laten testen dat zou al een goed begin zijn .
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    De twee politieagenten zijn volop bezig met een verslag te maken over de feiten en de vier jongeren zijn ondertussen opnieuw volop aan het feesten of vergis ik mij ???
  1. Hoe royaal is de afscheidsvergoeding van onze politici in vergelijking met onze buurlanden? “Voor Europees systeem zou iedereen tekenen”
    PREMIUM
    202

    Hoe royaal is de afscheids­ver­goe­ding van onze politici in vergelij­king met onze buurlanden? “Voor Europees systeem zou iedereen tekenen”

    Belgische parlementsleden die niet terugkeren na de verkiezingen zullen de belastingbetaler de komende vijf jaar 40 miljoen euro kosten. Hoe regelen onze buurlanden de uittredingsvergoedingen? Innen politici er nog meer geld, of zijn ze in Duitsland, Frankrijk en Nederland net strenger? En wat met het Europees Parlement? Professor Publieke Financiën Herman Matthijs maakt de vergelijking en trekt een conclusie.
  2. Heeft felbesproken Rwandawet impact op transmigranten aan onze kust? "Vluchtelingen hebben van niets schrik”
    PREMIUM

    Heeft felbespro­ken Rwandawet impact op transmi­gran­ten aan onze kust? "Vluchte­lin­gen hebben van niets schrik”

    “Het is dweilen met de kraan open. We zullen net versterking nodig hebben de komende maanden.” In West-Vlaanderen wordt er bijzonder lauw gereageerd op de in het Verenigd Koninkrijk goedgekeurde Rwandawet. Transmigranten zonder verblijfsrecht zullen er overgevlogen worden naar Rwanda en zo hoopt de Britse premier Sunak mensensmokkel een halt toe te roepen. Mensenrechtenorganisaties staan op hun achterste poten, maar zullen er straks ook minder transmigranten door West-Vlaanderen trekken? Wij belden rond.
    Blankenberge, Middelkerke, Nieuwpoort, De Panne, Koksijde, Bredene, Oostende, Knokke-Heist, Brugge, De Haan