BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Cercle Brugge CER
0
EINDE
2
Club Brugge CLU
  • Krépin Diatta Goal 32'
  • Dennis Goal 61'

Cercle verweert zich kranig, maar Club duikt met derbyzege Champions League in

Jupiler Pro LeagueVier dagen voor de komst van Galatasaray, als opener van de groepsfase van de Champions League, won Club Brugge vanavond makkelijk de Brugse burenstrijd. Twee keer het gaspedaal iets dieper indrukken, op het halfuur en op het uur, volstond voor blauw-zwart om een moedig maar onmondig Cercle op de knieën te dwingen. Groen-zwart voelt Eupen en Waasland Beveren dichter sluipen onderin het klassement, Club blijft met een wedstrijd minder gespeeld bovenaan in het spoor van leider Standard.

13 reacties

  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Als Club zo speelt tegen Galatasaray krijgen ze een pandoering. Hopelijk het 'grinta' van Leko voor dinsdag. Go Bruges.
  • Philippe Vanbelleghem

    5 jaar geleden
    brandje stichten achter de goal door de aanhang van de vereniging. Giftige dampen , maar scheidsrechter grijpt niet in en de brandweer was er na 10 minuten . Ongelofelijk ! De vereniging hoort niet thuis in 1 ste klasse en er kan maar 1 ploeg van 't stad zijn en dat is en blijft Club Brugge !
  • Karl DB

    5 jaar geleden
    Dennis? 6587 acties, 1 goede... Kan er hem iemand eens uitleggen dat je niet dwars door een tegenstander heen kan lopen en dat er nog 10 ploegmaats op het veld staan? De gele kaart die hij pakt zegt alles over zijn kwaliteiten...
  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Verdiende overwinning van club, zonder meer. Derde match al dat okereke mij tegenvalt na zijn sterk debuut, zal zich vlug moeten herpakken met alle concurrentie in de spits. En wat de vlag in brand steken betreft : het IQ van deze mensen is recht evenredig met het aantal supporters van cercel.
  • Kevin van Poucke

    5 jaar geleden
    Club is de ploeg van belgie niet van stad ; want in de tribunes klinkt het niet echt west vlaams maar meer frans ; bij cercle het enigste dat frans is staat op het veld . Wees trots dat je een Belgische status hebt , zoals cercle trots is op zijn brugse status