Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
1
EINDE
2
Antwerp ANT
  • 65' Goal Nacer Chadli
  • Lior Refaelov Goal 49'
  • Koji Miyoshi Goal 87'

Invaller Miyoshi knalt Antwerp in slot voorbij Anderlecht, dat achterblijft met 5 op 21

Jupiler Pro LeagueAntwerp pakte net als in play-off 1 vorig seizoen de drie punten op Anderlecht. De thuisploeg had het betere van het spel, maar Antwerp speelde de beste kansen bij mekaar. Na rood voor Lokonga, besliste invaller Miyoshi de match in het voordeel van de Great Old.

43 reacties

  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Kompany moet stoppen met zijn systeem Guardiola en een normaal systeem beginnen spelen. Dit zal toch nooit lukken. Daar heb je zeer goede technische spelers zoals bij MC voor nodig en die heeft Anderlecht niet. Anders mag Kompany opstappen als trainer. Als speler mag hij blijven. Er moet ook dringend aan de fysiek gewerkt worden. Schandalig dat je als voetballer geen 90 min 100% alles kunt geven. Dat moet altijd prioriteit nummer 1 zijn. Ook grote vragen bij de links- en rechtsback.
  • Sven Stolk

    5 jaar geleden
    Je leest hier, Antwerp is niet meer wat het geweest is 1-2 na zo een bedachte wedstrijd van Antwerp. Laat ons nu geen uitspraken doen en kijken in het aangekondigd 5 jaar plan van Antwerp hoe het resulteert. Dat het plan bij Anderlecht moet gestuurd worden spreken de cijfers voor zich.
  • stephan van den nest

    5 jaar geleden
    laat ons toch één ding niet vergeten : Antwerp heeft een verschrikkelijk goeie ploeg momenteel, d'er gaan er nog veel rammel van krijgen. Samen met standard heeft Antwerp intrinsiek de sterkste ploeg, dan Gent, ook Brugge als ze goesting hebben, Genk speelt dit jaar niet mee, Charleroi wel, Moeskroen ook, die spelen complexloos, en hou Zulte in het oog. rest komt achter, al zal Anderlecht nog wel verbeteren, wordt moeilijk om de top bij te houden...
  • KURT verheyen

    5 jaar geleden
    antwerp doet dit jaar mee voor de titel
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    Wie op Kompagny na dacht dat je zomaar van speler naar trainer kan overschakelen , een volledig nieuw systeem inbouwen waar je de spelers niet voor hebt en dat alles zonder leergeld te betalen ?? Niemand toch ! Vrees dat het hem niet gaat lukken tenzij Coucke weer in Sinterklaas geloofd en hem enkele jaren de tijd geeft met daar bovenop miljoenen euro's !