Clement.
Volledig scherm
Clement. © Photo News

Drie debutanten bezorgen Philippe Clement weelde... en keuzestress

Club BruggeDe spelerslijst wordt alleen maar langer. Met Eder Balanta, Ignace Van der Brempt en Mbaye Diagne waren er zaterdag drie debutanten bij Club.

4 reacties

  • Herwig Depoorter

    5 jaar geleden
    Wie zondag de derby gezien heeft weet het wel : Drie spelers dragen de ploeg : Mignolet, Vormer en Vanaken : zeer goed.. De rest,o.a. de aanval, : ondermaats. Ipv Vossen, Rits, Schrijvers,Vlietinck, een minderwaardigheidscompleks aan te smeren, zoals reeds meer dan een jaar het geval met Cools, zou hij die spelers beter een kans geven. Met een gek als Diagne, miskoop Okereke, Openda, , zonder doelpunten, zal het niet lukken. Hij zal Schrijvers en Vossen goed kunnen gebruiken.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Rustig Freddy. Ik hoop natuurlijk dat ge gelijk hebt maar dat gaat allemaal nog niet zo snel en gemakkelijk gaan hoor. We kunnen enkel duimen dat we woensdag drie punten halen anders gaat het moeilijk zijn om te overleven en ons spel mag ook gevoelig beginnen beteren.
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Het moderne Club Brugge is als de Evolutie van Het Leven zelf : the survival of the fittest. De kwaliteit van de spelersgroep is nooit zo hoog geweest. Jongens die onlangs nog eerste keus waren, zitten nu in de tribune. Zelfs nieuwkomer Sobol moet beteren laten voorgaan, Okereke gaat dezelfde weg op als is niet snel de groeiende twijfels weg neemt. De pikorde binnen de groep verandert wekelijks. Club staat ei zo na bij de grote mensen in het Europees voetbal. Dat wordt woensdag onderstreept.
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Niemand is zo sterk als Brugge, de rijkdom en weelde dat daar nu zit vind ik ongelooflijk. Antwerp heeft ook veel zitten maar dat zijn vooral oudjes, dat blijft niet duren...