Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Barbara Dex opent eigen kledingwinkel: “Een jeugddroom die uitkomt”

ShowbizzZangeres Barbara Dex (45) opent in het weekend van 27 september haar eigen kledingwinkel Babs., dat schrijft de Gazet van Antwerpen. “Deze nieuwe uitdaging is een jeugddroom die uitkomt”, zegt ze openhartig.

3 reacties

  • jo maes

    5 jaar geleden
    Veel succes en geniet van jouw levensdroom!
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Ik wens ze veel geluk en moed , maar als het niet moest gaan , stopt dan op tijd daar is niets mis mee . Ik woon in de Nationale straat in Antwerpen en het is hier een komen en gaan van boetiekjes .
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Succes mat je zaak Barbara.
  1. Deel twee van erg persoonlijke documentaire André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernedering nu wel gehad”
    Play
    Showbits
    2

    Deel twee van erg persoonlij­ke documentai­re André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernede­ring nu wel gehad”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. KIJK. Drama in ‘Boer zkt vrouw’: meisjes bij boer Thomas willen zelf opstappen? Dina snelt ter hulp
    Play
    TV

    KIJK. Drama in ‘Boer zkt vrouw’: meisjes bij boer Thomas willen zelf opstappen? Dina snelt ter hulp

    Dina Tersago beloofde bij aanvang van dit ‘Boer zkt vrouw’-seizoen enkele onverwachte wendingen, en zondagavond is het zover. Vlak voor het keuzemoment waarbij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) één van de vier dames naar huis moet sturen, krijgt hij het gevoel dat niet alle vrouwen nog voor hem willen gaan. Dina Tersago komt ter plekke en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster. Is er iemand die zelf de handdoek in de ring wil gooien?