Leerlingen schuiven aan in het schoolrestaurant van het VTI in Dendermonde.
Volledig scherm
Leerlingen schuiven aan in het schoolrestaurant van het VTI in Dendermonde. © Copyright : Geert De Rycke

Vier op de vijf schoolkeukens halen "grote onderscheiding”

Ouders moeten zich weinig zorgen maken over de kwaliteit van de schoolkeukens. Vier op de vijf halen namelijk "grote onderscheiding", zo blijkt uit controles van het federaal voedselagentschap FAVV.

2 reacties

  • Claudia Rosseel

    5 jaar geleden
    De hygiëne is in orde, is de samenstelling van schoolmaaltijden dat ook? Soms is er amper groente op zo'n schoolbordje te vinden en gehakt, nog eens gehakt en ondefinieerbare lapjes vlees die nu eens varkensvlees, dan weer kalkoenrollade blijken te zijn, is standaard. Mijn zoon kreeg twee jaar schoolkeuken voorgeschoteld op internaat, en heeft er amper van gegeten. Omdat het ondefinieerbaar en niet te vreten was.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    Zolang er vroeger op school een kokkin aan de slag was vonden we de maaltijdenprima. Plots werden de middagmaaltijden uitbesteed. Alles werd duurder en de soep werd bijlange niet meer zo heet opgegeten als ze moest opgediend worden...