Rod Stewart
Volledig scherm
Rod Stewart © EPA

Rod Stewart vocht 3 jaar lang tegen prostaatkanker

CelebritiesTijdens een liefdadigheidsevenement waar Rod Stewart (74) afgelopen weekend aanwezig was, deed de zanger een opvallende onthulling. Hij vertelde het publiek de afgelopen 3 jaar gestreden te hebben tegen prostaatkanker. Sir Rod is inmiddels vrij van kanker verklaard en vertelde opgelucht “er op tijd bij te zijn geweest”. Dat meldt The Daily Mirror.

2 reacties

  • Brit Deckers-Beckers

    5 jaar geleden
    Wat een moedig en geweldig man !!! In mei nog op een concert geweest in York en hij sprong alweer rond als 20 jaar geleden. Morgen hoor ikzelf of ik “vrij” ben. Op tijd laten screenen. Het helpt!!
  • Roland Magnums

    5 jaar geleden
    Ik heb het ook in vroeg stadium meegemaakt. Wees niet bang, laat u testen. Gewoon bij bloedonderzoek vragen PSA aan te kruisen. Was te hoog. Wat volgt: echografie en scanner. En enkele keren halve dag onderzoek, doet geen pijn. Het bestrijdingsproces: op uw gekozen uur op werkdagen 5 min bestraling. 32 keer. Echt op minder dan uur ben je buiten. Voelt niks, geen haaruitval. En om terugkeer te beletten om de 3 maand een spuitje gedurende 2 jaar. Het bezorgt je enkel wat hinder. Laat u testen!