.
Volledig scherm
. © Rode Neuzen Dag

Kick-off Rode Neuzen Dag: Jens Dendoncker heeft wereldrecord applaus beet!

De grote kick-off van Rode Neuzen Dag 2019 wordt vandaag ingezet! En de goededoelactie van ‘Het Laatste Nieuws’, VTM, Qmusic en Belfius die jongeren fysiek, sociaal en mentaal weerbaarder wil maken, is gestart met een klapper vanjewelste. Ambassadeur en VTM-gezicht Jens Dendoncker heeft het wereldrecord ‘langste applaus’ aan diggelen geslagen! Wij volgden alles op de voet met een livestream en een liveblog. Herlees hier de recordpoging en alle andere info rond Rode Neuzen Dag.

5 reacties

  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    Goed gedaan maar die Jens is al bijna even ergerlijk tv figuur als James Cook.
  • Ronny Verachtert

    5 jaar geleden
    @Peeters Freddy we zullen zien als jij iemand heb in u familie of van je vrienden die centen nodig hebben voor een of andere ziekte
  • Griet Maes

    5 jaar geleden
    Succes, Jens! Met twee tieners in huis weet ik hoe belangrijk een goede ondersteuning is, zowel van thuis uit (natuurlijk) als ook van school. De school van onze kinderen doet mee en heeft een leuk project uitgedacht. Er zijn zoveel tieners die nood hebben aan (mentale) hulp, dus ik ben heel blij dat onze school daar oog voor heeft! Dat komt alle leerlingen ten goede. Ik steun hen dus voor de volle 100%!
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Van mij niet 1 euro cent.
  • Gerda Heyndrickx

    5 jaar geleden
    Amai Jens, al goed onder de sloeg van madam !!