Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © AFP

E-commerce in België met 7 procent gegroeid in eerste jaarhelft

Er is in België in de eerste jaarhelft al voor 5,69 miljard euro online besteed. Dat is 7 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van sectorfederatie BeCommerce.

3 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Het gaat wel stukken rapper om bij diverse firma's online te kopen vanachter de PC, Emi De graeve, dan rond te rijden en je blauw te betalen aan parkeergeld om meerdere winkels aan te doen. Want in één winkel vind je ook niet al je producten. En als je zo eerst prijzen wil vergelijken moet je wel heel veel rondrijden vooraleer te kunnen kopen. De meeste e-commerce firma's verkopen goedkoper, geven je bedenktijd - krijg je niet in de winkel - en verzenden gratis. Garantie doorgaans ook beter.
  • james vroman

    5 jaar geleden
    die 7 procent groei zal zich omzetten naar 0 procent eens de nieuwe regering en hun (graai )plannen wereldkundig zal gemaakt worden ...de put van 8 miljard moet gedicht worden en snel er is geen tijd te verliezen ..
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    jaja en dan weer terugsturen als je niet tevreden bent ? Dat is voor mij meer werk. Bovendien gebruikt de e-commerce allerlei trukken ivm verzendingskosten en moet je bij diverse firma's aankopen om al je producten bijeen te krijgen.