Photo News / Barbieux
Volledig scherm
© Photo News / Barbieux

Vanden Borre traint mee met U21 van Anderlecht: “Hoop dat ik mijn ploeg iets kan teruggeven”

AnderlechtDe terugkeer neemt concrete vormen aan. Anthony Vanden Borre (31) mag meetrainen met U21 van Anderlecht. “De club reikt zijn gewezen rechtsachter opnieuw de hand om in alle rust aan een terugkeer als profvoetballer te werken”, klinkt het bij paars-wit. Vandaag was Vanden Borre al aanwezig op het trainingscentrum van Anderlecht (zie foto’s).

102 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Te zot voor woorden ......! Zeker geen voorbeeld voor de jeugd ... Ooit een super talent bij paars-wit maar mental en gedrag waren negatief helaas ! Dit is geen goeie zet van anderlecht ...
  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Het project Kompany : geef mijn persoonlijke vriendjes aub een job, ze moeten niet kunnen voetballen, alleen devoot ja-knikken naar meneer Kompany. Geef de jeugd een kans, laat me niet lachen.
  • Guido Vercauteren

    5 jaar geleden
    3 maanden goed trainen en verzorging en hij is terug de beste in België !
  • Ivan De Bakker

    5 jaar geleden
    Misschien is Jean-Pierre Papin geïnteresseerd om terug in België te voetballen? Ik denk dat die op zijn 55 nog meer kan brengen dan de huidige spits - vanwie de naam me nu ontsnapt. Allée, hoe heet de huidige spits van RSCA ook alweer? 't Is dat ze zijn naam niet zoveel vermelden in de samenvattingen...
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    Kompany kreeg en krijgt nog altijd het voordeel van de twijfel van het merendeel van de supporters. Maar het geval Van de Borre zou dat heel snel kunnen doen omslaan. De eerste zorgen zijn de ploeg op de rails te krijgen en niet Van de Borre aan een contract helpen.