Een ongezien zicht: de Luxemburgse premier Bettel geeft de persconferentie alleen.
Volledig scherm
Een ongezien zicht: de Luxemburgse premier Bettel geeft de persconferentie alleen. © REUTERS

Nog maar eens uitgejouwd: Boris Johnson stuurt kat naar persconferentie met Luxemburgse premier

De Britse premier Boris Johnson heeft een persconferentie met de Luxemburgse premier Xavier Bettel op het laatste moment geannuleerd. De twee zouden na hun ontmoeting deze namiddag de pers gezamenlijk toespreken, maar Bettel verscheen uiteindelijk alleen voor de microfoons. Volgens Britse media, die spreken van een “ongeziene situatie", zat luid anti-brexitprotest vlak voor de ambtswoning van de Luxemburgse premier daar voor iets tussen.

29 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Een echte leider gaat niet op de vlucht voor een tiental tegenstanders in het publiek. Ik denk eerder dat hij niets anders kon vertellen dan dat 'de oplossing' in zicht is en dat hij geen repliek had op de harde kritiek die Bettel ging geven.
  • Eric Servaes

    5 jaar geleden
    Ze gaan het zich nog beklagen de eilandbewoners. De UK anno 2019 is niet de UK van weleer, toen ze nog‘ The waves ‘ ruleden. Er zijn grote spelers bijgekomen ( China, India, en nog wat andere tijgers ).
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Moet die man daar niet boven staan? Je oogst wat je zaait. Binnen duiken veranderd daar niets aan.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Waarom zou hij gaan als er op voorhand reeds meegedeeld werd dat de anti-brexitbetogers de persconferentie gingen boycotten ? Om daar voor een bende volk te staan die hem uitjouwt ? Komaan zeg. Hij heeft groot gelijk dat hij zich daarmee niet bezig houdt.
  • geert jespers

    5 jaar geleden
    Een volk krijgt de leiders die het verdient ... arm UK !