EPA
Volledig scherm
© EPA

"Saudi Aramco verwacht wekenlange problemen olieproductie na drone-aanval”

Oliegigant Saudi Aramco verwacht dat het weken tot maanden duurt voordat het grootste deel van de productieproblemen is opgelost na een drone-aanval op twee productielocaties. Dat melden ingewijden aan persbureau Bloomberg. Eerder werd nog aangegeven dat het grootste deel binnen enkele dagen hersteld zou kunnen worden.

5 reacties

  • Danny De Graeve

    5 jaar geleden
    Snap niet goed hoe het komt dat deze' belangerijke olie installaties kunnen beschadigt worden door een paar amateur drones? Terwijl superieur VS miljarden in hun zak gestoken gekregen ter bescherming van SA. Als dat al niet lukt. Stop dan met uw zeverTrump van lockt en louded. En de Saiudies, tja die zijn zeer zielig aan het worden
  • Jef Pauwels

    5 jaar geleden
    Enig antwoord : Afkicken van de olie.
  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Maar als Turtelboom bij ons zonnepanelen wil stimuleren als alternatief staat de helft op zijn achterste poten. We blijven daardoor afhankelijk van Rusland en Saudi... tof he ?!
  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Allemaal heel voorbarig,Saudi Arabie is hier zwaar aan het liegen m.i. op de beelden was duidelijk te zien dat een herstelling langer zal duren dan een paar dagen,ik denk eerder aan enkele maanden.Men zal ernstig moeten opletten dat er niet meer aanslagen op nog grotere schaal gaan plaatsvinden,(Ik vind dat daar te weinig over gesproken word.)men zal duidelijk ook wel geleerd hebben van deze aanval,langs beide kanten.
  • Pieter Janssens

    5 jaar geleden
    Als ze Iran gaan aanvallen valt de economie stil .... want er zal geen olie meer opgepompt worden.... De eerste doelwitten zullen de olievelden zijn en Iran heeft eigen olie voldoende.. want een snelle oorlog zal het niet worden in tijd. De russen zijn ook te vrienden van Iran in Syrië ...