REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nieuwe dagvaarding voor Trump: openbaar aanklager eist vrijgave van belastingaangiften van voorbije 8 jaar

Al sinds hij president van Amerika is, weigert Donald Trump zijn belastingaangiften openbaar te maken. Nochtans werd hij reeds gedagvaard om zijn aangiften bij Deutsche Bank en Capital One Financial Corp vrij te geven. Nu heeft de openbaar aanklager in Manhattan het boekhoudkantoor van Trump eveneens gedagvaard. 

8 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Dat Trump zo dwars blijft liggen, is toch het beste bewijs dat hij veel te verbergen heeft?
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Tom Jones had ooit een hit met het nummer "keep on trying". Als Donnie niets te verbergen heeft waarom weigert hij dan inzage in zijn bealstingaangiftes? Misschien omdat de aangiftes niet kloppen met zijn reëele inkomsten?
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    @Alfred LEEMANS, betere gezondheidszorg, muur die gans Amerika omspant, eenvoudig te winnen handelsoorlogen, betere verhoudingen met Iran en Noord-Korea, ... niets van dit alles kan momenteel op het palmares van Trump. Wél belastingsvoordeel voor de rijken en bedrijven dat integraal naar aandeelhouders of bedrijfsovernames ging. Sommige bedrijven die terugtrekken naar US, velen verschuiven naar een ander laagloon land. Dus het resultaat, wereldorde in chaos. En het Witte Huis als duivenkot. TOP
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Wat heeft hij al verwezenlijkt, Alfred LEEMANS.
  • Alfred LEEMANS

    5 jaar geleden
    Hij heeft ze misschien niet allemaal op één rij, maar het is voorlopig de enige politieke leider in jaren en in de ganse wereld die zijn verkiezingsprogramma getrouw uitvoert. En voor dit programma hebben de Amerikanen hem verkozen. Hadden wij in ons land ook maar zo kandidaat premier.