Boer Etienne
Volledig scherm
Boer Etienne © VTM

Etienne uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ schaamt zich niet voor zijn tranen: “Zware echtscheiding, de dood van mijn vader... Het was te veel miserie”

TV“Ik had geen tijd om al die brieven te lezen, dus heb ik vooral naar het uiterlijk gekeken.” Eerlijk is hij wel, boer Etienne (55) uit ‘Boer Zkt. Vrouw’, over hoe hij zijn tien dames uitkoos. Maar de suikerrietboer uit Kaapverdië is in de eerste plaats een emotioneel man, en een familiemens.

3 reacties

  • Nathalie CAES

    5 jaar geleden
    Hele oprechte vriendelijke man Etienne en ook Gerard. De boerin hebben we niet gezien tijdens de luch jammer ,ziet er een toffe dame uit ook . De andere 2 boeren liepen door naar een tafel waar een mooie slanke dame zat dus niet echt ook voor andere dingen lol ha ha Aan iedereen heel veel succes toegewenst
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Een man mag zeker huilen. Emotioneel zijn, dan weet u dat je met dat soort mannen diepe gesprekken kan voeren met inhoud.Schoonheid zit binnenin. Luxe is : het leven te delen met een man die naar het innerlijke kijkt.Velen bekijken alleen de buitenkant maar de binnenkant van man en vrouw is prioriteit en liefdevol.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Het blijft zoeken naar die onbeantwoorde aandacht om steeds weer in de belangstelling te willen staan... Voor de tv maker is dit natuurlijk weer ideaal om dergelijke figuren te presenteren. .... En natuurlijk zijn er vrouwen genoeg die hierin het ideale plaatje zien.... maar ik kan u nu al zeggen dat hij de knapste er gaat uitkiezen om zijn eigen ego te kunnen strelen.