Het hoofdkwartier van AB Inbev in Leuven.
Volledig scherm
Het hoofdkwartier van AB Inbev in Leuven. © REUTERS

“AB InBev mikt nog op 4,4 miljard euro met beursgang Aziatische dochter”

EconomieDe beursgang van de Aziatische dochter van AB InBev moet tot 37,9 miljard Hongkong dollar (4,4 miljard euro) opbrengen. Dat vernam het persagentschap Bloomberg van bronnen nabij het dossier. Dat is nog ongeveer de helft van wat eerder was beoogd.

4 reacties

  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Stomme vraag van een onbewaame loser aan al die super slimme economen, topmanagers en experten allerhande. De helft minder dan beoogd of meer dan 4 miljard euro. Hoe komt het dat het management er nog zit?
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Betalen die gasten wel belastingen in Belgie? Of krijgen ze dat in subsidies? Met Dehaene in de raad van bestuur destijds zal dat wel allemaal heel goed geregeld zijn toch, want dan heb je iemand die alle achterpoortjes weet openstaan. Handig toch? Moet de club med van europa zich daar niet gaan moeien? Belgie schuldslavernijstaat in wording dankzij de medewerking van de EU.
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Daar mag de belastingsinspectie ook eens alles gaan uitpluizen want die hun zaakjes kloppen niet. Het is al meermaals aangetoont maar ze durven niet omdat ze België 'vertegenwoordigen'.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Dan gaan ze misschien eindelijk eens geld hebben om belastingen te betalen zoals het moet. De burger pluimen en wie veel geld verdient in de watten leggen, this is Belgium een schijndemocratie.