team pia
Volledig scherm
team pia © Kristof Ghyselinck

Bekend Vlaanderen steunt Pia: BV’s roepen op om sms te sturen voor ziek meisje dat duur medicijn nodig heeft

ShowbizzDe ouders van de kleine Pia, amper 9 maanden oud, hebben een nationale sms-actie gestart om hun kleine meid te redden. Het enige geneesmiddel dat haar kan genezen kost 1,9 miljoen euro en is meteen het duurste ter wereld. “Stuurt één Belg op tien een sms, dan is het leven van ons dochtertje gered”, zegt mama Ellen De Meyer uit Wilrijk. En België omarmt de actie: in geen tijd stuurden al meer dan 300.000 mensen een sms. Onder hen ook heel wat BV’s die hun volgers oproepen om het zieke meisje met een simpel sms’je te steunen. “We moeten helpen.”

23 reacties

  • Sarah Verbiest

    5 jaar geleden
    Wow, 1 sms per BV...ik heb er 5 gestuurd! Kom op bekend Vlaanderen! Dit kan beter!!!
  • Gino Van driessche

    5 jaar geleden
    Het zal je maar overkomen, afhankelijk te zijn van onbereikbaar dure medicatie, jammer genoeg zijn er meerdere mensen in deze situatie, hoog tijd dat men er van hogerhand iets aan doen. Akkoord dat er veel geld nodig is voor onderzoek, maar miljoenen ervoor vragen??? Ethisch???
  • Benjamin Jeurissen

    5 jaar geleden
    Ik heb geen bv nodig om gewoon het normale te doen en een sms te sturen.. Och God nu kunnen ze weer hun eigen ophemelen dat ze het "gepeupel" hebben aangestuurd wanneer het bedrag bereikt word.
  • Daisy Depraetere

    5 jaar geleden
    Dat ons Maggie dat hier misschien niet direct kan oplossen gratis kan ik misschien nog ergens verstaan. Maar ik hoop dat zij en verschillende politici de ballen aan hun lijf hebben om een paar honderd euro of mss hun dag inkomsten over te schrijven op de rekening. Het zou van veel klasse getuigen! Go Vlaanderen! Aan de eeuwige twijfelaars : Wat als het u kind, vrouw, man, familielid zou zijn???
  • Dunia Devoldere

    5 jaar geleden
    Volgens laatste nieuws rekenen de operatoren geen kosten aan waar blijven de tv zenders om het te promoten