Celine Van Ouytsel is de nieuwe Miss Antwerpen.
Volledig scherm
Celine Van Ouytsel is de nieuwe Miss Antwerpen. © Instagram

Ophef bij verkiezing: medekandidates beschuldigen nieuwe Miss Antwerpen van vervalsing

ShowbizzOphef in Missland! Afgelopen weekend werd Celine Van Ouytsel (22) uit Herentals verkozen tot Miss Antwerpen tijdens een ceremonie in Plopsaland De Panne. Iets wat andere kandidates al mijlenver zagen aankomen, gezien zij beweren dat de wedstrijd niet eerlijk is verlopen. Celine heeft dan ook meer 60.000 volgers op Instagram, waardoor de kandidate op massale steun kon rekenen om op haar te stemmen. 

12 reacties

  • Dirk Sabbe

    5 jaar geleden
    We zijn fier eu beschaamd Vlaming te zijn.
  • Silke van Essen

    5 jaar geleden
    Go Céline Je werkt er dan ook kei hard voor! Wanneer ik jouw foto's zag om stemmen te ronselen in vergelijking met vele anderen, veel professioneler! You go girl!
  • Deborach Rosseel

    5 jaar geleden
    Jaloezie is een zieke, Celine is een prachtmeisje! Ze is eerlijk, lief en een hart van goud! Ze is alles wat een Miss moet zijn! Een prachtige persoonlijkheid, die iedereen zou helpen, ze is enorm slim, leergierig en staat er! Vele meisjes kunnen een vb nemen aan haar. Jammer dat er dan een paar hun afgunst en jaloezie niet de baas kunnen. Celine werkte keihard voor alles die ze tot nu toe al bereikte, onze steun heb je! Altijd!
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Betreurenswaardig, als je haar hoort, is ze precies al 7 jaar hard aan het werk met al diene zever op sociale media alsof het een harde job is. Waar gaat deze wereld toch naartoe?
  • Marina Vermeulen

    5 jaar geleden
    schaf die (vlees)keuringen af , kost een hoop geld en niemand die daar iets aan heeft, met dat geld kunnen heel wat mensen geholpen worden die het moeilijk hebben, of nog beter : richt een benefiet in en verzamel nog meer geld voor een goed doel !