Ex-premier Cameron haalt uit naar Boris Johnson: “Hij geloofde zelf nooit in brexit”

5 reacties

  • Jan Hebbelinck

    5 jaar geleden
    Ik heb vrienden in Manchester. Lieve mensen hoor, maar je kan u niet voorstellen hoe die baar eu kijken. Alles maar dan ook alles wat verkeerd gaat is volgens hen fout van eu. Volgens hen heeft het VK miljarden gegeven aan Europa en kregen zij geen cent terug. En eigenlijk is DE grote fout daar een paar (roddel) gazetten die al jaren niks anders doen als de mensen iets wijsmaken. Als wij samen op vakantie zijn moet onze kameraad zijnen "the sun" hebben. Amai WA daar instaat.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    In het begin was ook Theresa May eerder tegen een Brexit. Maar toen ze destijds besefte dat ze alleen Premier van het VK kon worden als ze voor een Brexit was draaide ze haar vaantje met 180°.' [I believe it's clearly in our national interest to remain a member of the European Union'] Speach op 25.06.2016 aan het 'Institute of Mechanical Engineers. Destijds te lezen op grote affiches in London.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Johnson keerde inderdaad zijn kar in de hoop premier te kunnen worden en Cameron organiseerde een referendum in de hoop zijn macht te versterken.
  • Tom Van Wynsberge

    5 jaar geleden
    De mensen zij gigantisch misleid in het VK. En daar is Johnson mee verantwoordelijk voor! Dan kan men bezwaarlijk de paraplu bovenhalen om te stellen dat men de wil van de burger moet uitvoeren...
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    May wou ook geen Brexit maar ze wou uitvoeren waarvoor de burger koos. Dat zijn politici die uitvoeren waarvoor er gekozen werd, die niet aan een eigen agenda of die van de partij denken. In een democratisch land kan er nooit sprake zijn van een cordon, van het minachten van de keuze van de kiezer, daarom leven wij in een particratie, geen democratie. Volgens mij zijn politici die uitvoeren wat de burger wou een uitstervende soort, hier alleszins.