Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Warmtepompen vormen een duurzaam alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie.
Volledig scherm
Warmtepompen vormen een duurzaam alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie. © Daikin

Maak je woning warmtepompklaar

Of je nu renoveert of niet, oude verwarmingssystemen vervangen door een energiezuinige warmtepomp is altijd een goed idee. Om er niet onvoorbereid aan te beginnen, informeert Daikin je hoe je je woning warmtepompklaar maakt.

2 reacties

  • Patrick Jonkers

    5 jaar geleden
    In de jaren 74.......78..... is er ook zo'n 'opstoot' geweest van warmte pompen......In 1980 waren de meesten al overgeschakeld naar DE mode toen...minichaufage....op mazout...wegens veel te hoge stroomfactuur, maar die combinatie was ook niet wat het moest zijn.....en dus naar een gewone chauffage overgeschakeld. Die wat toen elektrisch 'stookten'...Masser hebben ze niet durven aanzetten en hebben nu meestal een stinkende houtkachel.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Onlangs met iemand aan de praat geraakt. Hij had al dik spijt dat hij zich laten overhalen om een warmtepomp te laten plaatsen in zijn NIEUWE woning. Hij schrok zich een bult toen hij de jaarlijkse eindafrekening van zijn elektriciteit zag. Snel geld geleend en een centrale verwarming op gas geplaatst. Gas en elektriciteit samen kostten meteen de helft dan verwarmen met een warmtepomp