'Downton Abbey' staat op Airbnb
Volledig scherm
'Downton Abbey' staat op Airbnb © ITV-netwerk

BINNENKIJKEN. Overnachten als een Lord en Lady: 'Downton Abbey' staat op Airbnb

ShowbizzHighclere Castle, waar Downton Abbey is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen maar gasten uit de aristocratie. Twee 'normale' fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.

0 reacties

  1. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”
  2. Jelle Cleymans is bereid ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor in ruil
    bv

    Jelle Cleymans is bereid ‘Spring’-reü­nie te organise­ren voor Belgian Cat Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor in ruil

    Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de acteur daar niet meteen op uit is, haalde een bijzondere belofte van Julie hem toch over de streep.