Abdeslam zit al meer dan drie jaar vast in een streng bewaakte afdeling van de gevangenis van Fleury-Mérogis, nabij Parijs.
Volledig scherm
Abdeslam zit al meer dan drie jaar vast in een streng bewaakte afdeling van de gevangenis van Fleury-Mérogis, nabij Parijs. © AFP/Belga

Briefwisseling met geradicaliseerde vrouwen en geobsedeerd door gebed: rapport biedt inkijk in leven van Salah Abdeslam achter tralies

Volgens een intern rapport wisselt Salah Abdeslam, de in Molenbeek opgegroeide Fransman van Marokkaanse origine en enige overlevende jihadist achter de aanslagen in Parijs, vanuit zijn zwaar bewaakte cel brieven uit met vier verschillende vrouwen. Dat schrijft de Franse krant Le Parisien, die een artikel wijdde aan Abdeslams leven achter de tralies.

31 reacties

  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Hij is simpelweg een lafaard! Ten eerste was hij te laf om zijn bomgordel te doen ontploffen. 2: ik zag meermaals de live beelden van zijn arrestatie. Hij kwam JANKEND als een klein kind de deur uitgelopen! En een cipier bedreigen? Als ik vroeger een grote mond had tegen de RW, Ging de celdeur even dicht, met 3-4 RW’ers erin! Geef hem aub een spuitje! Of beter: geef hem aan de “ongelovigen”!!
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Waarom heeft die kerel contact met de buitenwereld?
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Zijn ze nog bezig met die moordenaar, de vergeetput in en echt vergeten ze gaan nog reclame maken voor dat monster. In Amerika met Trump was het allang opgelost!
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 jaar geleden
    Schrijft hij die brieven met de hand of met de computer of zijn smartphone?Zo ja,wie betaalt zijn abonnement?
  • Moehmena Rahous

    5 jaar geleden
    50 jaar geleden staken ze die mens voor de rest van zijn leven in een zothuis bij de anderen, die dachten dat ze de Verlosser waren, of Napoleon, of de redder van de mensheid. En als hij agressief werd, stopte het personeel hem in een dwangbuis om in een isolatiekamertje te gaan afkoelen, en als dat niet hielp gaf men regelmatig een kalmeringsprik. Nu steekt de overheid daar nutteloos onze tijd en geld in. Met dank aan de geitewollen sokken brigade wereldverbeteraars.