Andy Peelman en Tine en hun dochter Feline in augustus.
Volledig scherm
Andy Peelman en Tine en hun dochter Feline in augustus. © Kristof Ghyselinck

Andy Peelman: "Ik zie mijn baby nog niet graag" (maar dat is niét raar)

ShowbizzAndy Peelman en zijn vrouw Tine hebben op 25 juli hun eerste kindje verwelkomd, dochter Feline. Hoewel de ‘Buurtpolitie’-acteur al liet weten dat hij een trotse papa is, deed hij wel een opvallende onthulling bij Qmusic-dj Sam De Bruyn. “Ik kan niet oprecht zeggen dat ik mijn dochter al graag zie.” En dat is niet abnormaal, sussen experts.

74 reacties

  • Marc Cramm

    4 jaar geleden
    Typisch onze maatschappij. Ik als autist, als mijn vrouw vraagt hoe een kleedje haar staat, zeg ik ook de waarheid. Het is de vraag die ze stelt. Maar de maatschappij leert ons te liegen, want de waarheid zeggen doe je niet als je de mensen hier mag geloven.
  • Jos Vangeel

    5 jaar geleden
    Ik vond mijn dochter ook niet mooi als kind
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Victoria, dit zeg je gewoon niet in de media. Dat is heel erg voor een kind om te lezen. Ook al groeit dit tegoei, je zegt dit niet, dit blijft voor altijd staan en blijft eeuwig erg om te lezen voor een mens. Andy, de meeste mannen zien dat wel direct graag. Maar echt, het probleem is dat je te dom bent waarschijnlijk en dit luidop zegt. Denk aan je kind. Je bent zelf een gekwetst kind zeg je altijd. Shame on you.
  • Els Schelfhout

    5 jaar geleden
    Heel dom van hem om dit als publiek figuur bekend te maken. Ook al voel je nog geen band met je kind, zoiets zeg je niet. Hoe boertig kan je zijn?
  • Nancy Eggermont

    5 jaar geleden
    Vind ik gemeen hoe kan je dat nu zeggen en hoe moet zijn vrouw haar voelen na zo uitspraak, in elk geval dit zeg je niet NOOIT. Is je eigen vlees en bloed en van de 1 sec dat je kind word geboren hou je van je kind!!! Anders vind ik niet dat je het waard bent om ooit papa te worden genoemd