Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zwaaien naar omstanders vanaf het balkon bij Paleis Noordeinde op Prinsjesdag.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zwaaien naar omstanders vanaf het balkon bij Paleis Noordeinde op Prinsjesdag. © ANP

IN BEELD. Koning Willem-Alexander laat zijn baard ook op Prinsjesdag staan

RoyaltyDe Nederlandse koning Willem-Alexander heeft zijn veelbesproken baard laten staan op Prinsjesdag. Daarmee lijkt de baard, waarmee de koning al twee weken in het openbaar is verschenen, een blijvertje.

4 reacties

  • Jan Deblaere

    5 jaar geleden
    Die baard staat hem niet.Felipe van Spanje of Haakon van Noorwegen staan wel met baard. En Maxima haar kapsel is ook niet top. Lijkt precies op Barbie. Zonder hoed zou het misschien nog iets geweest zijn.
  • Jos De Vadder

    5 jaar geleden
    niet slecht maar ik zou hem toch een beetje bijwerken. Kwestie van er deftig uit te zien.
  • Dietrich Van Helder

    5 jaar geleden
    Smaken verschillen natuurlijk maar vind niet dat hij ermee staat. Een tijd geleden had onze Filip ook eens een baard laten staan en die stond er wel mee vond ik.
  • FREDDY THEUNIS

    5 jaar geleden
    Ziet er veel knapper uit dan vroeger !
  1. Nederlanders hekelen 'luxeleven' Maxima: “Maar moet ze dan naar de Zara en in een rijtjeshuis gaan wonen?”
    PREMIUM
    Royalty

    Nederlan­ders hekelen 'luxeleven' Maxima: “Maar moet ze dan naar de Zara en in een rijtjes­huis gaan wonen?”

    Waardig, ambitieus, onbesproken en vooral: stijlvol. Jarenlang was koningin Máxima (52) de stabiele factor van het Nederlands koningshuis. Een baken van betrouwbaarheid, een toeverlaat in moeilijke tijden. Langzaam maar zeker lijkt het imago van de bekendste moeder van Nederland af te brokkelen. Kan ze het tij nog keren, of moet prinses Amalia de reputatie van de Oranjes redden? “Máxima zit geklemd in een harnas waar ze niet uit kan ontsnappen.”
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.