Elke Pattyn
Volledig scherm
Elke Pattyn © VTM Nieuws

VTM NIEUWS neemt afscheid van nieuwsanker Elke Pattyn

TVDe VTM Nieuwsdienst en nieuwsanker Elke Pattyn hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen. Elke Pattyn werkt sinds 2004 op de nieuwsdienst als journaliste en sinds 2013 als nieuwsanker.

213 reacties

  • Katherine Baker

    5 jaar geleden
    Onderling overleg ? Was is dat ? Heeft ze haar ontslag gegeven of gekregen en waarom ? Wie kan dit wat duidelijker aangeven ?
  • Nancy De Cloedt

    5 jaar geleden
    Heel spijtig,zo een sympathieke en mooie jonge dame. Het allerbeste gewenst Elke en laat u niet doen he
  • jozef heylen

    5 jaar geleden
    Mooie vervanging voor Martine Tanghe (wordt te oud en ontsiert het beeld) direct binnenhalen zou Ik zeggen!!!!!!
  • luc baken

    5 jaar geleden
    een nieuws-brenger moet objectief blijven en daar had elke het heel moeilijk mee . dat ze een mooie vrouw is en daarom moet blijven ? wat een argument !
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Een zeer spijtige zaak. Ze verloor van diegene die niets lie er willen dan sensatie. M.a.w. Zij vocht tegen hen die fake news willen verspreiden. Kwantiteit boven kwantiteit. Voor mij heeft VTM nieuw nu afgedaan.
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. Het mysterie begint: presentator Gilles De Coster zit alleen aan lege tafel, waar zijn de kandidaten van ‘De mol’?
    TV

    Het mysterie begint: presenta­tor Gilles De Coster zit alleen aan lege tafel, waar zijn de kandidaten van ‘De mol’?

    Zondagavond is het zover: de zoektocht naar ‘De mol’ kan opnieuw beginnen. De eerste aflevering van het spannende programma start alvast met een groot mysterie. Nog voor de tien kandidaten voet aan wal zetten in Sicilië, kunnen ze 10.000 euro verdienen voor in de groepspot. Maar er is één probleem: de deelnemers zijn nergens te bespeuren. “Spijtig dat ik hier helemaal alleen zit”, klinkt het bij presentator Gilles De Coster.