De Warmste Week
Volledig scherm
De Warmste Week © VRT

De Warmste Week gaat van start met 2033 goede doelen, en lanceert actie “geef je tijd aan iemand”

ShowbizzVanaf morgen, woensdag 18 september, is het nog drie maanden aftellen voor De Warmste Week 2019. In de week voor kerst viert De Warmste Week de massale inzet van Vlaanderen in een verbindende mediaweek, met de steun van alle VRT-netten.

5 reacties

  • Sharyn van Besien

    5 jaar geleden
    Wij doen ook mee met de warmste week snoep verkoop tvv vzw poverty-group groep voor minderbedeelde mensen te helpen
  • Marijke Verheye

    5 jaar geleden
    Wij zijn van de aktie bracelets fur life .maken armbandjes en verkopen die voor ons goed doel saying goodbye.een organisatie die meehelpt om rouw te verwerken en die ook rouwkampen organiseert voor de kinderen.
  • Bernadette Vuerinckx

    5 jaar geleden
    Voor rodeneuzen dag staan de mensen van de persgroep vrijwillig ter beschikking voor rondleidingen bij VTM, ook voor de mensen van de VRT is dit een aanrader, bvb de Madammen kunnen gratis presenteren enz, enz, het is weeral de warmste week die met de pluimen gaat lopen, en dit omdat de regering er zoveel geld voor over heeft, ik nodig iedereen uit die werkt voor de openbare omroep om zich vrijwillig ter beschikking te stellen !, geen bla bla, maar doen !!!, net zoals bij VTM
  • Jan vanderwallen

    5 jaar geleden
    Sorry, we geven al meer dan 10 miljard per jaar aan migratie. Ik pas voor liefdadigheid vanaf dit jaar. Voor diegenen die nog wat op overschot hebben... ga je gang.
  • Sonia Van Strijdonck

    5 jaar geleden
    Wij zijn, sinds januari, reeds met velen samen dekentjes aan het haken van 1 meter op 1,5 meter, voor het project: "Crazy Crochet", ten voordele van de vzw Villa Max uit Hemiksem