Clara Cleymans over #metoo
Volledig scherm
Clara Cleymans over #metoo © Vier

Clara Cleymans over #MeToo in ‘Bedgeheimen’: “Daar zijn dingen gebeurd die niet oké zijn”

TVClara Cleymans duikt in bed met James Cooke voor een onthullende editie van ‘Bedgeheimen’ in ‘Gert Late Night’. Ze praat over haar moeilijke jeugd, haar rol als moeder en het #metoo verhaal dat haar in een hoekje dreef.

22 reacties

  • pierre samaey

    5 jaar geleden
    Freddy Madou vind Clara geen actrice, denk dat hij naar herhalingen kijkt uit de jaren 70 dan was ze inderdaad geen actrice. En meegaan met een regisseur mag je niet doen, mag je eigenijk wel in vertrouwen alleen meegaan met een man want zoals jij het schrijft zou ik als vrouw niet alleen bij jou in een auto stappen. Me Too of niet je moet van andermans lijf blijven als ze dit niet willen, zo groot is het probleem niet het probleem is dat sommige mannen teveel hun smurf achterna lopen.
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Die regisseur heeft 100% gelijk om gelijk wat te vragen in ruil voor de job, en de actrice heeft 100% gelijk om "fuck you" te zeggen. Eigenlijk gaat dit hele #metoo verhaal over schaamte. nl de schaamte die vrouwen hebben om het feit dat ze zich geprostitueerd hebben. En dan is de enige verdediging de aanval .
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Je kan Clara toch moeilijk een actrice noemen, tegen de sterren op doen er daar actrices en acteurs aan mee selfmade sterren van VTM ja, elders komen ze nooit aan de bak, mee lopen met een regisseur nooit slim natuurlijk die beloven u de roem van je leven, maar in België ga je dat niet vinden je kan enkel maar bepoteld worden.
  • Vincent Van dijck

    5 jaar geleden
    Clara , ik vind je een mooie vrouw.
  • Eva Vandenbon

    5 jaar geleden
    Michel De Blay, de vrouw krijgt dus weer de schuld. Wanneer gaan mensen eens inzien dat de schuld bij de mannen ligt? Zij misbruiken hun positie en kunnen ervoor zorgen dat een vrouw geen carrière kan hebben als ze niet ingaat op deze onwaardige voorstellen. Je verliest als vrouw dan sowieso. Als je meegaat, zal je iets moeten doen waar ik geen zin in hebt en als je niet meegaat kan je een streep trekken door die carrière.
  1. “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenissen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten
    PREMIUM
    tv

    “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenis­sen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten

    Outreau, een klein dorp in het noorden van Frankrijk, werd in 2000 volledig door elkaar geschud toen meer dan 20 kinderen een vermeend pedofielennetwerk aan het licht brachten. Het begon bij één gezin, maar mondde uit in wel achttien arrestaties. Toch werden uiteindelijk dertien beschuldigden vrijgesproken na een verrassende onthulling in de rechtbank. Hebben de slachtoffers alles verzonnen? Of is een bende pedofielen nu onterecht op vrije voet? Netflix graaft naar de waarheid in de nieuwe docureeks ‘The Outreau Case: A French Nightmare’.
  2. Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”
    PREMIUM
    tv

    Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”

    Een dagje ‘De ideale wereld’, dat staat volgens de redactie van het VRT Canvas-programma gelijk aan georganiseerde chaos. Iets wat we aan den lijve konden ondervinden toen we een dagje mochten meelopen. Van de eerste brainstorm, tot opnames in pakjes van de Rode Duivels en de broodnodige powernap van presentatrice Ella Leyers (35): we maakten het allemaal vanop de eerste rij mee. “Spijt? Dat hebben we enkel als het niet grappig genoeg was.”