© rr

Albert Heijn opent eind oktober in Shopping 1 in Genk en zoekt 50 werknemers

Eind oktober, uiterlijk begin november, opent Albert Heijn in Shopping 1 haar tweede Genkse vestiging. De winkel komt op de eerste verdieping in de plaats van Carrefour. Albert Heijn is nu op zoek naar vijftig nieuwe personeelsleden.

cn

Eind juni gingen de rolluiken van Carrefour voor het laatst naar beneden. Eigenaar en beheerder Wereldhave was daar allesbehalve rouwig om. Onder meer omdat Albert Heijn had laten weten dat ze wel zouden zorgen voor een nieuwe invulling. Met de komst van onder meer Action is Shopping 1 een stukje aantrekkelijker geworden. En dat hadden ze ook bij Albert Heijn mee.

Aan de herinrichting van het pand in het winkelcentrum wordt momenteel volop gewerkt. De winkel hoopt in het najaar de deuren te kunnen openen. “We rekenen op eind oktober, ten laatste begin november”, zegt woordvoerster Ann Maes. Inmiddels zijn de aanwervingen al opgestart. “We hebben plaats voor vijftig personeelsleden”, gaat Maes verder. “De mensen die voor Carrefour werkten hebben we allemaal aangeschreven om ze uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.”

Het gaat om de tweede vestiging van Albert Heijn in Genk. Vijf jaar geleden opende de eerste aan de Hasseltweg.