ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Advocaat van kroongetuige tegen voortvluchtige drugsbaron vermoord: Nederland glijdt af tot maffiastaat

“Ik heb bloed nodig en niks anders.” Dat vertrouwde Ridouan Taghi toe aan een kompaan nadat hij een vermeende mol had laten liquideren. De meest gezochte crimineel van Nederland, die met niets ontziende wreedheid naar de top van de Mocromaffia klom, lijkt onverzadigbaar. Want na de moord op de volkomen onschuldige broer van een uit de biecht geklapte kroongetuige, is gisteren ook diens advocaat in koelen bloede neergelegd.

62 reacties

  • Jenne Vergeer

    5 jaar geleden
    Na de drugs uit Nederland nu de criminele misdaad. Goe bezig.
  • Stefaan Leonaer

    5 jaar geleden
    Voor wie dacht dat Nederland het land is van alleen melk en honing... niet dus. Waar de Nederlanders goed in zijn is zichzelf en hun land veel mooier voorstellen dan de werkelijkheid. Wees gerust, in hun grootsteden is er evenveel criminaliteit dan bij ons of in de ons omringende landen.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Dus niet beter dan België en dan hoeven ze ook niet meer neer te kijken op ons.
  • Gerard Roest

    5 jaar geleden
    Dus Nederland glijdt af.... ? Toch niet naar het niveau van België hoop ik ?
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    ja als je zuiderbuur al een maffia staat is moet je wel volgen,of je raakt achterop,nietwaar,wat een titel zeg een paar vreemdelingen in dit geval dan nog afrikanen schieten elkaar overhoop zo een herrie zeg er komen nog duizenden deze kant op ,ik vindt het erg voor die advocaat,maar vraag me toch af waarom vermoorden