Francine Swiggers. Archieffoto.
Volledig scherm
Francine Swiggers. Archieffoto. © BELGA

Arco-topvrouw eist schadevergoeding van procederende spaarders, Deminor reageert: “Dit is absurd”

Francine Swiggers eist een schadevergoeding van elke Arco-spaarder die tegen haar procedeert. Dat schrijven De Standaard, Het Nieuwsblad en de Gazet van Antwerpen vandaag. Als ze gelijk krijgt, ontvangt ze minstens 2,6 miljoen euro. In een reactie noemt advieskantoor Deminor de eis “absurd”.

332 reacties

  • Bart Van Driessche

    5 jaar geleden
    Waarom spreekt CD&V hun eigen politiekers(denk dan aan uittredingsvergoedingen, mandaten enzv...) niet aan om dit te vergoeden, nu kunnen ze eens iets terug doen voor hun kiezers.
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Het risico van beleggen, daar weten de rijken juist gebruik van te maken door de melkkoeien "het naïeve volk" te pluimen. De rechtstaat mag uitmaken wie er nu schuldig is.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Ze pennen hier neer: "Geef ons gestolen geld terug" Dat geld is niet gestolen, jullie hebben aandelen gekocht en die zijn nu 0,0 euro van waarde! Iets wat geen waarde heeft aan hoeveel kan je dat verkopen? Juist aan 0,0 euro. Kader ze in en denk: ""Hier hangen mijn aandelen"". Eventjes wachten en binnen +/- 10 jaar: verkoopbaar op een rommelmarkt aan een paar centjes.
  • jan geens

    5 jaar geleden
    Niet te geloven dat deze vrouw nog vrij rond loopt zelfs .
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    danny janssens, er bestaan ook bedriegers en voor mij moet de belastingbetaler niet opdraaien voor de arcospaarrekening, maar een beetje nederigheid van de Cd&V politici en zuilen zou wel gepast zijn. Aan aan de zijlijn staan roepen is gemakkelijk en als we de lijn doortrekken dan is iedereen een stuk verantwoordelijk voor zijn beslissingen en zijn levenswijze op alle vlakken en hoeft solidariteit niet meer.