VOLENDAM - Het optreden van Nick en Simon in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen gaat woensdagavond niet door. Nick is nog altijd geveld door een keelontsteking.
Volledig scherm
VOLENDAM - Het optreden van Nick en Simon in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen gaat woensdagavond niet door. Nick is nog altijd geveld door een keelontsteking. © ANP Kippa

Nederlandse zangers Nick en Simon zijn terug na stemproblemen: “Het is tijd voor revanche”

MuziekIn juni moesten Nick en Simon hun optreden in het Kursaal Oostende noodgedwongen staken na twee nummers door stemproblemen van Nick. Het Nederlandse duo beloofde hun fans terug te keren op een ander moment, en ze houden woord. Op 28 september houden ze opnieuw halt in Oostende. 

1 reactie

  • Gustaaf Govaerts

    5 jaar geleden
    veel succes gewenst mannen.
  1. Keane viert twintigjarig jubileum van debuutalbum: “Nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden”
    MUZIEK

    Keane viert twintigja­rig jubileum van debuutal­bum: “Nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden”

    ‘Hopes and Fears’, het debuutalbum van de Britse popband Keane, bestaat twintig jaar. Het werd één van de bestverkochte Britse albums aller tijden. “Maar eigenlijk wisten we toen niet zo goed waar we mee bezig waren”, vertellen Tom Chaplin (45) en Tim Rice-Oxley (47) aan Ulrike D’hauwer op Q-Allstars. Een gesprek over het prille begin van de groep en het concert in het Koninklijk Circus in Brussel.
  2. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”